Teambuilding

Säby Säteri erbjuder den perfekta miljön för möten, rekreation och utveckling.

Vackra omgivningar, kunnig personal och funktionella mötesrum gör Säby Säteri till den perfekta platsen för ett lyckat företagsevent. Vi erbjuder både lugna och fartfyllda förslag för att få dina kollegor att lära känna varandra bättre och din arbetsgrupp att ta tillvara sina förmågor. Under aktiviteter hittar du något för alla sinnen och syften.

Saby lagarbete
Upplevelser med skärgårdskänsla
som ger dig mervärde...
kajak kick off
smakprovning
yoga saby

Om ni är ute efter en avslappnad dialog mellan medarbetare kan visning och provsmakning hos våra lokala mat- och dryckeshantverkare passa fint. Söker ni istället spänning och utmaningar, eller vill utveckla er gruppdynamik och kommunikation, kanske en aktivitet bland sjöar och skogsmarker är att föredra. Om aktiviteten ska inbjuda till kreativitet och locka fram nya sidor hos deltagarna kan en konstnärlig uppgift i naturen eller i konsthallen vara det bästa valet.

Vill ni inte arrangera något i förväg kan ni luta er tillbaka och låta spontanitet avgöra. Säby Säteri har många öppna ytor och naturstigar för det informella samtalet. Ett bastuhus och roliga sällskapsspel finns det också att låna.