Konferens med aktivitet för stora och små grupper

Säby Säteri har med sitt läge och sin omgivning mycket att erbjuda. Vi har tagit fram aktiviteter med olika inriktningar för både små och stora grupper – alltifrån teamutvecklande äventyr och vildmarksupplevelser till kreativa övningar och skön avkoppling. Låt syftet och målet bestämma vad som passar bäst och kontakta oss  hjälper vi till att ta fram förslag.

Exklusivt kräftfiske (under säsong)

Delta i en spännande föreläsning om kräftor medan ni njuter av en medhavd picknickkorg vid våra magiska insjöar. Avsluta kvällen med en kräftinspirerad middag eller en oförglömlig kräftskiva med lokalproducerad öl från Värmdö Bryggeri och snaps från Värmdö Bränneri. 

Fiska kräftor i samband med din konferens och avsluta med en kräftskiva

Visning av mikrobryggeriet

 En lärorik stund där ni går igenom hela processen från ax till öl och avslutar med en ölprovning av hela Värmdö Bryggeris sortiment.

VaermdoeBryggeri Oelisnoe SN 2015

Från äpple till Pomme de Vie

Vi berättar om hur äppelmusten blir till cider, hur cidern bränns till äppelsprit och hur äppelspriten blir till vår egna svenska "Calvados".
Visningen avslutas med en liten mattallrik där vi även provsmakar must, cider, snaps och Pomme de Vie. Förutom att vi berättar om tillverkningsprocessen så pratar vi också lite om Calvadosens historia och tar en titt i vår källare där tunnorna ligger på lagring.

Vår populära konferensaktivitet från äpple till Pomme de Vie gör vi tillsammans med Värmdö Bränneri

Visning av rapspresseriet

Upplev ett äkta svenskt småskaligt mathantverk och ta del av hela presseriprocessen - från skörd till färdig olja i flaska. Det bjuds också på en provsmakning och varje deltagare får med sig en flaska 500 ml kallpressad rapsolja hem.

saby aktivitet rapsolja

Havskajakpaddling i skärgården

Glid ljudlöst fram över vattenytan och upplev det vackra havslandskapet från nära håll. 
Personlig utrustning samt en genomgång av paddelteknik och säkerhet ingår. Inga förkunskaper krävs.

addala havskajak i smaband med ditt besök på Säby Säteri. Vi har många fina havsvikar runt omkring oss.

Teamarbete i vildmarken

Lagkapten, karta, walkie-talkie och kontrollpunkter bland ängar och skog. Ett utmanande teamarbete där nyckeln till framgång är kommunikation, tydlighet och tillit.

Vi har alla typer av oilka aktivteter. Frekvenz är en perfekt kommunikationsövning och en mycket rolig aktivtet med många skratt.

420 Sekunder Teambuildning

1,5 timme teambildande aktivitet med 6 olika övningar där deltagarna måste jobba tillsammans under tidspress för att lyckas. Aktiviteten passar alla på företaget och deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av  uthållighet, intelligens, humor och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt, än fysiskt.

420 sek är en konferensaktivtet som passar perfekt för alla i företaget, planera in denna i nästa kickoff och vi garanterar att det blir en succé.

Båttur i Stockholms skärgård

Liten eller stor, motor eller segel, RIB-båt eller vanlig, med servering eller utan. Oavsett så är en båttur i Stockholms vackra skärgård hur fantastisk som helst! Varför inte starta mötet med båt från Nybrokajen eller Slussen?

Starta er konferens med en båtfärd till Säby eller varför inte ta en ribbåtsfärd under er kickoff.

Lärorika provsmakningar

En sommelier eller smakkonnässör tar er till en smakfull resa där ni kan välja allt från champagne, vin eller öl till ost och choklad och ta reda på deras hemligheter och ursprung.

Testa dina smaklökar och prova allt från Champagne till vin, choklad eller ost.

Vernissagemålning

Kreativitet, fantasifullhet och avkoppling i vår inspirerande konsthall eller ute i grönska. Njut av en glas vin samtidigt som en konstguide vägleder penseldragen.Tavlorna får ni naturligtvis med er hem som ett vackert och roligt minne.

Många av våra gäster bokar in en vernissagemålning under deras konferens, vilken tur att vi har ett eget galleri.