Weekend

Välkommen att njuta av det bästa Säby Säteri har att erbjuda – herrgårdsmiljö, underbar skärgårdsnatur, avkopplande omgivningar och ett fantastiskt kök. Allt en kort bilresa från centrala Stockholm!

Oavsett vilket av våra weekendarrangemang ni väljer inleds er vistelse med Säby Säteris afternoon tea i salongen eller ute på terrassen. Därefter finns tid för en stunds avkoppling med en bok från vårt bibliotek framför den sprakande brasan eller ett gott skratt med ett sällskapsspel i någon av våra salonger. Vill ni höja pulsen kan ni ta en härlig promenad till Säbyviken eller en joggingtur i vildmark till våra nästan trollska kräftsjöar. Avsluta med ett skönt bastubad och en kall öl från Värmdö bryggeri. 

Kvällen inleds med ett glas av Säby Säteris champagne i vår stämningsfulla vinterträdgård och gourmetmiddag inspireras av naturen och har inslag av när- och härproducerade råvaror. Efter en natt i våra ombonade hotellrum börjar söndagsmorgonen på bästa tänkbara sätt med en härligt generös frukostbuffé.

Utvalda helger ingår även visning och smakprovning hos våra lokala mat- och dryckeshantverkare inom Smakriket Säby.

saby weekend champagne
Livet:
en verklighet som ska upplevas!

herrgardsweekend

Herrgårdsweekend 

Fly vardagen till vår vilsamma oas där ni får nya krafter, bara 25 minuter från centrala Stockholm. Börja herrgårdsweekenden med vårt klassiska Afternoon Tea och avnjut sen en smakfullt komponerad gourmetmiddag med omsorgsfullt utvalda viner i vår vackra matsal. Morgonen efter vaknar ni upp utvilade och inleder dagen med vår generösa frukostbuffé med lokala specialiteter. För aktuella datum>>

01 ingaro golf gk ang 7605 s

Golfweekend

Förstärk weekendupplevelsen på vår vackra herrgård med en härlig golfrunda på Ingarö GK som bara ligger 5 minuter med bil från säteriet. Boka greenfee i samband med vår herrgårdsweekend och upplev en genuin avkoppling.

Alla Hjaertan

Romantisk weekend

Våra rofyllda och vackra miljöer utgör en perfekt inramning för en romantisk helg. Unna er en helg i kärlekens tecken med Säby Säteris champagne på rummet, välkomponerade menyer, utsökta viner och det lilla extra för att fånga stunden i varandras sällskap. 
Går ni i förlovningstankar? Titta på vårt frieripaket!

Saeby bastu 02

Livsnjutarweekend

Efter en hektisk vecka kan ni på Säby Säteri varva ner och njuta av provsmakningar och visningar hos Smakriket Säby. Kvällen kan inledas med en besök till vår calvadoskällare och efter en härlig gourmetmiddag kan ni unna er sovmorgon och möta morgonljuset med en generös frukostbuffé.