Jultider på Säby

I juletider är naturen vår inspirationskälla och herrgården är stämningsfullt dekorerad med julgranar, granris och levande ljus. Doften av kryddnejlika, äpple och kanel, sprakande brasor skapar en härlig atmosfär inför stundande helger. Lisa Larsons välkända advent- och julstengodsfigurer präglar våra ombonad salonger och Smakriket Säbys lokala läckerheter bejakar det traditionella.

Njut av Säby Säteris uppskattade klassiska julbord tillsammans med familj och vänner i kombination med en avkopplande övernattning, överraska dina kollegor med en smakfull julfest eller lyxa till er decemberkonferens med en spännande vinteraktivitet.

Saby julbord godisar saby julbord ol saby vinter Saby julpyntat ostar julskyltar

Decembererbjudande!

Under december bjuder vi på konferenslokalen för alla företag som bokar helpension!

Välkommen att avsluta året på Säby Säteri. Från och med sista helgen i november så dukar vi upp vårt populära julbord. Boka er konferens med helpension hos oss så bjuder vi på lokalhyran. Varmt välkommen!

I helpension ingår för- & eftermiddagskaffe, lunchbuffé, vinterdryck, julbord, logi och frukost. Vi kan ta emot sällskap upp till 120 personer i vår matsal och upp till 300 gäster i vår nya evenemangslokal Galleriet.  

Erbjudandet gäller nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal. Erbjudandet gäller ej vid bokning via förmedlingsföretag. Ange koden decemberkonferens i din förfrågan. 

Fyll i dina uppgifter i expressförfrågan så återkommer vi med en offert till dig samma d

Företagsevenemang

Julbord inkl vinterdryck från 495:-/pers
Julbord med övernattning från 1095:-/pers
Dagkonferens med julbord från 1195:-/pers
Helpension med julbord från 1895:-/pers
Priserna är angivna exkl moms.

Privata sällskap

Njut av vårt klassiskt julbord med familj och vänner, exempelvis i kombination med en avkopplande adventsweekend. Läs mer i vår evenemangskalender.