Hotell

Säby Säteri erbjuder 59 mysiga hotellrum med 91 bäddar: 27 enkelrum och 32 dubbelrum. Två av våra 32 dubbelrum är sviter med jacuzzi. Alla hotellrum är belägna i huvudbyggnaden och i flyglarna runt gårdsplanen. Vi har också ett hemtrevligt 1800-talstorp bara ett par stenkast från huvudbyggnaden.

Alla rum har sin egen karaktär och planlösning och är lika ombonade och gemytligt inredda som resten av säteriet. Närheten till centrala Stockholm märks inte - från fönstret njuter du bara av solljuset och den vackra utsikten över ängar, äppelträdgårdar och Säbyvikens vatten.

Samtliga rum är rökfria och utrustade med dusch, hårfön, TV, telefon och 100 Mbit trådlöst bredband.

saby sida torpet vardagsrum saby skylt Hotellrum bastu entre

Affärsresenären 

På Säby Säteri finner du som affärsresenär ett avkopplande boende med hög servicenivå och naturen inpå knuten i närheten av Stockholm. Efter en hektisk dag kan du varva ner med några skummande öl i vårt bastuhus eller med goda avecer i någon av våra salonger. Unna dig en extra guldkant och boka en av våra minisviter med jacuzzi. Vakna utvilad och börja dagen med en generös frukostbuffé med lokala specialiteter i vår vinterträdgård där du får känslan av att sitta ute – fast inne.