Festpaket

Bjud till fest i herrgårdsmiljö med skärgårdsstänk!

På Säby Säteri har vi en lång tradition av att hålla festligheter med guldkant. Luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster under en gedigen herrgårdsvistelse i Stockholms skärgård.

Till er hjälp och ert stöd i planeringen får ni personlig konsultation. All service under festhelgen ingår givetvis också. Vårt kök skapar en härlig årstidsinspirerad festmåltid med ekologiska och närproducerade råvaror och vår restaurangchef guidar er bland dryckerna i vår vin- och calvadoskällare. Festmåltiden serveras i vår vackra och rymliga matsal med strålande utsikt över ängar och Säbyviken. Sällskap upp till 60 personer får egen abonnerad matsal och är ni fler garanteras ni exklusivitet på herrgården. 

I samband med festen bokas våra ombonade hotellrum till förmånliga priser så att era gäster slipper tänka på hemfärd och transporter framåt småtimmarna. En gemensam brunch dagen efter är ofta pricken över i:et på en lyckad fest.

sabyfest
Livet är en fest.
Bjud in dig själv!

♠ Lyxig Herrgårdsfest

Fördrink 1 glas Champagne med påfyllning och 2 sorters snittar
3-rätters middag
Vin eller öl till för- och varmrätt med obegränsad påfyllning, 4 cl dessertvin
Kaffe/te med 4 cl cognac, whisky eller likör 
Fri bar med Säbys urval av öl, vin, cider och drinkar
Vickning

♠ Stor fest i Galleriet (minst 100 personer)

Fördrink 1 glas mousserande med påfyllning och 2 sorters snittar
3-rätters middag
1 glas vin med 1 påfyllning till förrätt, 1 glas vin med 1 påfyllning till varmrätt, 4 cl dessertvin
Kaffe/te med 4 cl cognac, whisky eller likör 

Utöver angiven mat och dryck ingår även vacker dukning med linnedukar och servetter, silverljusstakar, blomsterarrangemang på middagsborden, serveringspersonal, konsultation med köksmästare och restaurangchef samt alkoholfria dryckesalternativ. Allt sker i samråd med er för att på bästa sätt tillgodose era personliga önskemål inför festen.