Familjehögtider

Det finns många tillfällen i livet som förtjänar att firas med stämningsfull inramning. Familjehögtider är något vi värdesätter och vi hjälper er gärna att skapa minnesvärda stunder tillsammans med er nära och kära.

dop pa saby
saby dop under eken
brollops dukning
soldater

Födelsedag eller bröllopsdag?

På Säby Säteri förvandlas traditionella familjehögtider till finstämda minnen för livet. Ni skålar ute i vår vackra trädgård eller i en av våra mysiga salonger. Därefter avnjuter ni en härlig middag i vår ombonade matsal eller i vår ljusa vinterträdgård om ni är ett mindre sällskap. 
Bjuder ni till ett storslaget firande har ni möjlighet att abonnera hela herrgården eller vår festlokal Galleriet och erbjuda era gäster att övernatta i våra ombonade hotellrum till förmånliga priser.

Dop eller namngivning?

Vår charmiga vinterträdgård alldeles intill våra vackra ängar passar perfekt till dop eller namngivning. Ni kan välja att hålla ceremonin under Säbys 600-åriga ek eller inne i vårt idylliska lusthus. Föredrar ni en kyrklig ceremoni är det bara 10 minuter till pittoreska Ingarö kyrka anno 1792.
Efter ceremonin kan ni bjuda till en härlig brunch med stänk av skärgården. Vacker dukning, säsongens färska blommor på bordet och en liten överraskning till de små gästerna ingår i paketet.