#nästakonferens

Nu fortsätter vår kampanj #nästakonferens. Boka ditt nästa möte hos oss på Säby Säteri så erbjuder vi er prisvärda konferenser under hela 2017. Uppge #nästakonferens när du bokar så får du ta del av våra fina erbjudanden.

Upplev din nästa konferens i genuin och rofylld herrgårdsmiljö. 

Med vårt erbjudande #nästakonferens hoppas vi kunna bidra med rätt omgivning och inramning för en lyckad konferens där ni kombinerar nytta med nöje. Är det många beslut som ska fattas innan sommaren och semestern. Kom iväg från kontoret och möts i lugn och ro i vår idylliska miljö på Säby Säteri. Under augusti och september erbjuder vi en present på rummet till alla deltagare när ni bokar en helpension

I vårt helpensionspaket ingår förutom paket: För- och eftermiddagskaffe med hembakat bröd; generös lunchbuffé inkl lättöl/vatten och kaffe, 3-rätters middag och övernattning i våra gemytliga rum samt härlig frukostbuffé med lokala smaker.

Kontakta oss gärna med din förfrågan redan idag.

 

Erbjudandet gäller nybokningar som genomförs under augusti och september månad och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtal. Ange koden #nästakonferens i din förfrågan.