Aktuellt

Aktuella händelser
För aktuella händelser
följ oss på sociala medier!

♣ Vi söker medarbetare till Säby Säteri

Vi söker nu nya kollegor som vill vara med om en spännande fortsättning tillsammans med oss. Vi söker köksmästare, kock samt extra servis/kockar vid behov. Känner du dig lockad att vara med och utveckla Säby Säteri? Kontakta oss på info@sabysateri.se alternativt 08-570 267 00.

♣ Skärgårdsturnén kommer till Säby Säteri 28 juli

Vi är stolta att vara utvalda som en av Skärgårdsturnéns spelplatser 2017. Den 28 juli hälsar vi välkomna till en afton i musikens tecken på Säby Säteri.   Vi bjuder på en musikalisk folkfest med artister som Uno Svenningsson, Tomas Andersson Wij och Tina Ahlin. Läs mer om evenemanget under evenemang.

♣ Stolt sponsor till Sports Heart idrottscamp 

Sports Heart är en idrottscamp utöver det vanliga för barn och ungdomar mellan 7-15 år. Sports Heart Camp är ett idrottsläger utöver det vanliga där deltagarna väljer mellan fotboll, ishockey, handboll, innebandy, friidrott, mountainbike, dans, show och e-sport. Alla ledare arbetar med inkluderande ledarskap och några av dem är idrottsprofiler som Tommy Söderberg, Malin Ewerlöf, Jonas Andersson och Amanda Delgado Johansson. Som stolt sponsor till Ingarö IF och Sports Heart erbjuder Säby Säteri övernattning till ett special pris. Läs mer under evenemang