Lediga tjänster

Nu söker vi en receptionist / konferensvärdinna.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga receptionsuppgifter så som omhändertagande av gäster, in- och utcheckning, bokning och fakturering.

I tjänsten ingår också konferensvärdinneuppgifter i form av information av lokal och teknik till kursledare, servering av för- och eftermiddagskaffe samt iordningställande av lokaler.

Vi söker dig som pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som receptionist och / eller konferensvärdinna.Som person skall du vara positiv, glad och sätter stort värde på personlig service. Du skall vara van att ta egna initiativ, arbeta självständigt och under eget ansvar. Vi ser också att du är flexibel och har en ambition att följa med i företagets utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med omgående tillträde. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger.Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi rekommenderar att du har körkort och tillgång till bil, då kommunikationerna inte alltid passar arbetstiden.

Sänd din ansökan via mail till vår reception- & bokningschef Liselott Fröling, liselott.froling@sabysateri.se

Har ni frågor om tjänsten får ni gärna maila dessa på ovanstående adress.

 

Nu söker vi en kock.

Som person skall du vara positiv och glad samt vara en passionerad matlagare och kreatör.Du skall brinna för lokala och noga utvalda råvaror då vi lägger stort fokus på detta.

Minst fem års erfarenhet är önskvärt.Du skall vara van att ta egna initiativ, arbeta självständigt och under eget ansvar.Vi ser också att du är flexibel och har en ambition att följa med i företagets utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med omgående tillträde. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi rekommenderar att du har körkort och tillgång till bil, då kommunikationerna inte alltid passar arbetstiden.

Sänd din ansökan via mail till vår köksmästare, Manuel Svensson, manuel.svensson@sabysteri.se

Har du frågor om tjänsten får du gärna maila dessa på ovanstående adress.